Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 26 februari 2018

Utrechtse politieke partijen varen gezamenlijk mee met tweede editie van Utrecht Canal Pride

Onder het motto “Verschil mag er zijn – maak (samen) het verschil” varen de lokale afdelingen van D66, VVD, PvdA, CDA, Stadsbelang en Student & Starter mee met een gezamenlijke boot tijdens de tweede editie van de Utrecht Canal Pride op 16 juni aanstaande. Met hun gezamenlijke boot willen deze politieke partijen een krachtig en positief statement neerzetten richting de LHBTI-gemeenschap in Utrecht.

Afdelingsvoorzitter Roel Masselink is verheugd: “Het is goed om met zo veel verschillende partijen te onderstrepen dat we eensgezind zijn op thema’s die raken aan het jezelf kunnen zijn. Ondanks onze verschillen in achtergronden en politieke opvattingen.” Bij de eerste editie van de Utrecht Canal Pride in 2017 nam D66 Utrecht gezamenlijk deel met Gay66, een landelijke thema-afdeling van D66.

Alle partijen die op dit moment vertegenwoordigd zijn in de Utrechtse raad zijn benaderd voor het initiatief. Deelname aan het gezamenlijke initiatief is reeds bevestigd door D66, VVD, PvdA, CDA, Stadsbelang en Student & Starter.