Steun ons en help Nederland vooruit

D66 wil meer bankjes in Utrecht

D66 vindt het belangrijk dat Utrechters op veel plekken in de stad even kunnen rusten. Dat kan op een muurtje maar beter is het om even op een bankje te kunnen zitten. Ook al moet je dan misschien eerst even met je sjaal of de mouw van je jas de zitting droog maken. 

Tijdens de coronacrises zijn er in de binnenstad bankjes met hekken afgesloten geweest. Angst voerde de boventoon dat mensen te dicht bij elkaar zouden gaan zitten. Gelukkig zijn die hekken nu weg. En ze mogen natuurlijk nooit meer terugkomen.

D66 is nieuwsgierig naar jouw ervaring met een bankje in de gemeente. Je eerste corona-date op een bankje? Of is je verkering net uitgegaan en zit je op zo’n bankje even bij te komen? Misschien de opluchting dat je met je kinderen al even aan het lopen bent en fijn even kunt gaan zitten. Laat het ons weten!

Heb je wel eens een bankje zien verdwijnen zonder dat er een ander voor in de plaats is gekomen? Dat horen we graag van je. Zie je een plek in de stad waar een bankje hard nodig is, laat ons dat ook weten!

Wat kunnen we als D66 doen met je verhaal?

We verzamelen de reacties en zullen daarover vragen en voorstellen maken in de gemeenteraad. 

We vragen uw naam en mailadres alleen in verband met uw verhaal en zullen deze nergens anders voor gebruiken. Deze velden zijn niet verplicht en u kunt er ook voor kiezen een fictieve naam in te vullen

 

Laatst gewijzigd op 24 juni 2021