Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 22 maart 2018

D66: Kiezers bedankt! Trots op tien zetels!

D66 heeft met tien zetels in de gemeenteraad de op één na beste verkiezingsuitslag ooit gehaald. Eén op de vijf Utrechtse kiezers heeft op D66 gestemd. Dat is een resultaat om trots op te zijn.
Lijsttrekker Klaas Verschuure: “Ik wil graag alle kiezers bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Ook feliciteer ik GroenLinks graag met hun mooie resultaat van twaalf zetels. De afgelopen acht jaar hebben wij plezierig en goed met GroenLinks samengewerkt. Wij zien uit naar een vervolg. Graag maken we goede afspraken voor een duurzame toekomst, prettig en betaalbaar wonen en het allerbeste onderwijs. Ook wil ik de andere winnaars Student & Starter en Partij voor de Dieren feliciteren en de nieuwkomers DENK en PVV verwelkomen.”

Kandidaten en vrijwilligers
Verschuure is heel trots op alle kandidaten en vrijwilligers van D66. De Utrechtse afdeling had de afgelopen campagne meer dan honderd vrijwilligers op de been. Verschuure: “We zijn meer dan zestig keer langs de deuren gegaan en er zijn meer dan vijftig video’s gemaakt. Daarnaast hebben we tientallen debatten gevoerd, hebben we meegelopen met de Utrechtse marathon en zijn er nog veel meer acties geweest. Dat heeft echt het verschil gemaakt.”