Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Wat kan jij doen voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022?

Woensdag, 1 december 2021 in Utrecht

Op 1 december organiseren we voorafgaand aan de AAV een sessie waar we je meer zullen vertellen over hoe je als D66-lid kan bijdragen aan de campagne. Meld je aan via het formulier op deze pagina.

Update: De aanmeld mogelijkheid is voorbij.

De gemeenteraadsverkiezingen staan alweer voor de deur. Ben jij nieuw lid van D66 of al langer lid en wil je weten op welke manieren je bij kan dragen aan een succesvolle campagne voor D66?

Op 1 december organiseren we voorafgaand aan de AAV een online sessie waar we je meer zullen vertellen over hoe je als D66-lid kan bijdragen aan de campagne. Dit kan door te flyeren, maar ook door het organiseren van bijv. een debat via de activiteitencommissie, door jouw skills in te zetten voor het content team of om jouw inhoudelijke kennis in te zetten voor onze werkgroepen.

Bestuursleden Abush (Campagne) en Lieke (Leden) nemen je mee in de mogelijkheden om actief te worden binnen D66 Utrecht. We starten om 19.15u en ronden af voor 20.00u zodat we kunnen deelnemen aan de AAV. Wil je hier bij zijn? Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina. Heb je nog vragen over dit evenement? Stuur een berichtje aan l.staal@d66utrecht.nl.

1 december

19:15 uur - 20:00 uur