Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Vrouwendag VrijMiBo D66 en JD

Vrijdag, 8 maart 2019 in Utrecht

Zoals elke tweede vrijdag van de maand is het ook 8 maart tijd voor de D66 en Jonge Democraten Utrecht VrijMiBo!

Madonna? Hillary? Frida Kahlo, Annie Brouwers of Oprah? Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag en een mooi moment om bijzondere vrouwen in de spotlight te zetten. Kom daarom op 8 maart naar de Vrijdagmiddagborrel verkleed als je favoriete vrouw!

Je vindt ons vanaf 17.30 uur in Café Kalff, schuif je bij ons aan?

Ook als je (nog) geen lid bent van D66 ben je uiteraard van harte welkom!

Kom je voor het eerst, en word je graag een beetje wegwijs gemaakt door één van de bestuursleden? Stuur even een mailtje naar bestuur@d66utrecht.nl, dan zorgen we dat je welkom wordt geheten in Kalff!

8 maart

17:30

Café Kalff, Oude Gracht 47, 3511AC in Utrecht

Thema

De Utrechter Centraal

Utrecht is van u. U woont hier, u werkt hier, u onderneemt hier. En u neemt de laatste jaren steeds meer nieuwe initiatieven: van buurtvadersproject tot buurtenergiebedrijf en van kunstenaarscollectief tot maatschappelijk actieve sportvereniging. De gemeente is er wat ons betreft om u daarin te ondersteunen. Dat kan door kennis te delen en partijen bij elkaar te brengen, maar ook door belemmeringen weg te nemen: de gemeente is er voor u, niet andersom. D66 gaat voor een gemeente die haar inwoners en ondernemers centraal stelt en hen zoveel mogelijk de ruimte geeft zelf hun leven, stad of dorpskern vorm te geven.

Lees meer