Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Van Mierlo Academieweekend 2020: Sociaal-liberalisme in een tijdperk van Big Data

Het weekend van 21 November 2020, Soesterberg

Big Data en sociaal-liberalisme We leven in een tijd van ‘Big Data’, profiling & algoritmes. Maar komen onze individuele vrijheden hierdoor niet onder druk te staan? Zijn we eigenlijk nog wel vrij als een computer ...

Big Data en sociaal-liberalisme

We leven in een tijd van ‘Big Data’, profiling & algoritmes. Maar komen onze individuele vrijheden hierdoor niet onder druk te staan? Zijn we eigenlijk nog wel vrij als een computer kan berekenen wat wij willen? En wie is eigenlijk de baas over onze gegevens? Tijdens het weekend zullen er sessies worden georganiseerd. Deze zullen onder andere gaan over de verhouding tussen het individu en Big Data, over wat lokale overheden met Big Data moeten en kunnen doen en over wat Big Data kunnen betekenen in de gezondheidszorg. Het weekend vindt plaats in het Kontakt der Kontinenten-hotel in Soesterberg. Deelname is inclusief overnachting, maaltijden (1 keer diner en ontbijt en 2 keer lunch) en goodiebag.

Uiteraard zullen de dan geldende corona-maatregelen gewaarborgd worden. Zo wordt er onder andere gezorgd voor voldoende ontsmettingsmogelijkheden en zijn er alleen éénpersoonskamers. In het geval dat het academieweekend vanwege corona-maatregelen wordt afgelast, ontvangt u de volledige deelnemersbijdrage terug. Meer informatie is te vinden via de site van Kontakt der Kontinenten.

Aanmelden

Aanmelden kan via het formulier onder aan deze pagina. Meld je aan vóór 1 oktober en upload ook je CV en een korte motivatiebrief (van maximaal 350 woorden). Op basis van je CV en motivatie zullen wij een selectie maken van alle inzendingen. Uiterlijk 17 oktober hoor je van ons of je mag deelnemen!

Kosten

De deelnemersbijdrage, incl. overnachting, ontbijt, 2x lunch, diner en goodiebag, bedraagt €109,-. Als de kosten met het oog op je persoonlijke financiële situatie te hoog zijn, neem dan contact met ons op via vanmierlostichting@d66.nl (met deze informatie gaan we uiteraard vertrouwelijk om).

Je kan je inschrijven op de webpagina.

21 november - 22 november

Weekend