Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Utrecht Canal Pride – Vaar en organiseer je mee?

Zaterdag, 1 juni 2019 in Utrecht

Op 1 juni vindt de 3e editie van de Utrecht Canal Pride plaats en D66 is er ook dit jaar weer bij. Jij ook?

Net als vorig jaar hebben we ons samen met enkele andere politieke partijen ingeschreven om met een gezamenlijke boot mee te varen. Naast D66 zijn dat GroenLinks, VVD, PvdA, CDA, Student & Starter en de Partij voor de Dieren. Die laatste overigens nog met een organisatorisch voorbehoud.

 

 

Meevaren op de politieke boot?

Wil jij straks meevaren op de Utrechtse grachten op de politieke boot? Dat kan! Er zijn voor D66 29 plekken gereserveerd op de boot. Je kan je vanaf nu opgeven om mee te varen.

Voor het meevaren vragen we een vergoeding van 45 euro in verband met de kosten voor deelname en de huur van de boot. Mocht je nu een extra bijdrage willen geven dan is er ook de 66 euro tariefoptie.

We bieden ook een gereduceerd tarief aan van €22,50. Mocht deze eigen bijdrage een te hoge drempel zijn om mee te doen en wil je dat wel heel graag. Neem dan contact op met penningmeester Tim Nieman. Een toegankelijk evenement voor alle leden is voor ons namelijk het belangrijkste uitgangspunt.

Na aanmelden en betaling toch verhinderd? Laat ons dan weten wie je vervangt of check of we iemand van de wachtlijst blij kunnen maken. Alleen in dat laatste geval krijg jij je geld terug

Meehelpen met organiseren?

Neem dan gerust contact op met Roel Masselink of Jan-Joost van der Slik.

Datum: Zaterdag 1 juni 2019

Tijden: Vanaf 14:00

Locatie: Utrechtse grachten

Tickets: te koop via deze pagina

 

1 juni

12:00

De grachten van Utrecht