Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Els Borst Netwerk – gesprek over beelden en beren bij de Raad

Zondag, 18 april 2021 in Utrecht

Overweeg je je te kandideren voor de gemeenteraad van D66 Utrecht? Het Els Borst Netwerk Utrecht organiseert een informeel gespreksmoment over redenen om je wel of niet kandidaat te stellen, de beelden die daarover bestaan, wat waar is en wat niet. Er is ruimte om vragen te stellen aan raadsleden Anne-Marijke Podt en Hind Dekker over hoe zij kwamen tot hun kandidatuur, welke beren zij op de weg zagen maar ook wat hen hielp.

Volgend jaar zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen en de mogelijkheid om je kandidaat te stellen komt dichterbij. Denk je nu – dat is echt wat voor mij, dat is misschien wat voor mij of dat is juist helemaal niets voor mij? In al die gevallen gaan we graag met elkaar in gesprek! Het Els Borst Netwerk Utrecht organiseert een informeel gespreksmoment over redenen om je wel of niet kandidaat te stellen, de beelden die daarover bestaan, wat waar is en wat niet. Er is ruimte om vragen te stellen aan raadsleden Anne-Marijke Podt en Hind Dekker over hoe zij kwamen tot hun kandidatuur, welke beren zij op de weg zagen maar ook wat hen hielp. Ook leden die een lager plekje op de lijst hebben vertellen wat het hen heeft gebracht en hoe zij nadachten over wat ze nog meer konden doen voor de stad en D66.

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen aan elsborstnetwerk@d66utrecht.nl en dan ontvang je de link voor de bijeenkomst. Aanmelden voor de specifieke Els Borst Netwerk Utrecht inspiratiemails met meer informatie over de activiteiten kan ook door een email te sturen!

*Gezien het tumultueuze voorjaarsweer en de corona-maatregelen is dit een alternatief programma voor de EBN voorjaarswandeling.

 

18 april

15:30