Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Schrijfavond amendementen Europees programma 2019

Woensdag, 16 januari 2019 in Utrecht

Wil je een tekstvoorstel indienen voor de conceptversie van het nieuwe Europese verkiezingsprogramma? Kom dan naar deze amendementenschrijfavond.

D66 presenteerde onlangs haar concept-programma voor de Europese verkiezingen van 2019. Nu is het aan de leden om hier iets van te vinden. Leden van D66 hebben nu de mogelijkheid het programma door te nemen en voorstellen tot wijziging (amendementen) in te dienen. Deze amendementen zullen besproken worden tijdens het landelijke congres van 10 maart in Zaanstad.

Op 16 januari organiseert D66 Utrecht de mogelijkheid om samen te brainstormen over amendementen en bondjes te smeden. Omdat er geen Algemene Ledenvergadering meer zal plaatsvinden voorafgaand aan het landelijke congres dienen er namelijk 25 handtekeningen verzameld te worden om een amendement in te dienen. Tijdens deze avond zal er de mogelijkheid zijn om met andere leden ht concept-verkiezingsprogramma te bespreken, amendementen te schrijven en op zoek te gaan naar medestanders!

De avond vindt plaats op het Stadskantoor. Meld je aan door een bericht te sturen naar Milos Labovic, voor vragen kan je ook bij hem terecht.

16 januari

Inloop vanaf 19:00, start 19:15

Stadskantoor gemeente Utrecht, Stadsplateau 1 te Utrecht