Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Provinciale Statenverkiezingen: dit moet je weten!

Zaterdag, 23 februari 2019 in Utrecht

Ben je niet alleen geïnteresseerd in de stad Utrecht, maar ook in de provincie Utrecht? Wil je meer weten over wat de provincie (voor jou) doet, en wat D66-ers van de Statenfractie de afgelopen vier jaar in hun werk hebben meegemaakt? Of ben je benieuwd naar de Utrechtse Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart? Dan is onze korte masterclass iets voor jou!

De masterclasscommissie organiseert op zaterdagmiddag 23 februari een eenmalige bijeenkomst over de Provinciale Statenverkiezingen van dit voorjaar. Met Niels Hoefnagels (fractievoorzitter D66-Statenfractie) zullen we terugkijken op de afgelopen vier jaar. Met Hayat Chidi (D66-Statenlid) kijken we vooruit naar de verkiezingen en de toekomst. Ook zullen we de stilstaan bij de link met de Eerste Kamerverkiezingen. Tot slot vragen we enkele aanwezige kandidaten van de D66-lijst een korte pitch te houden over wat hen het meest motiveert in de Statenverkiezingen. 

Ben je geïnteresseerd?
Meld je dan aan via ons emailadres masterclass@d66utrecht.nl.

De locatie van de masterclass is ‘de Alchemist’ (Kon. Wilhelminalaan 8, Utrecht). We beginnen om 14:00u (inloop vanaf 13:45) en eindigen rond 17:00u. Aansluitend vindt een borrel plaats bij ‘de Kromme Haring’. De masterclass is toegankelijk voor zowel leden van D66 en de Jonge Democraten als voor niet-leden.

Voor vragen kun je contact opnemen met de masterclasscommissie via masterclass@d66utrecht.nl. Bezoek voor meer informatie de website van D66 Utrecht.

23 februari

13:45 (inloop), 14:00 (aanvang), 17:00 (einde)

De Alchemist, Koningin Wilhelminalaan 8 te Utrecht