Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Overheid en de menselijke maat

Woensdag, 3 maart 2021 online

Gemeenteraadslid en kandidaat-kamerlid Anne-Marijke Podt gaat in gesprek met diverse professionals en niet-professionals over de overheid. Veel mensen die rekenen op de overheid voor steun worden juist door de overheid verder in de problemen geholpen. Meld je aan en praat mee.

Van de toeslagenaffaire tot de stijging van het aantal daklozen, van de overheid als grootste schuldeiser tot mensen die eindeloos wachten op een verblijfsvergunning. Veel mensen die rekenen op de overheid voor steun worden juist door de overheid verder in de problemen geholpen. Mensen lopen vast in het systeem, worden onderschat en gewantrouwd. Regels of wetten zitten de meest logische oplossing in de weg. Oplossingen werken én niet voor mensen en kosten de maatschappij vaak alleen maar meer.

Over hoe dat (niet) werkt en wat we dan wel zouden moeten doen organiseert D66 Utrecht met gemeenteraadslid en kandidaat-kamerlid Anne-Marijke Podt een bijeenkomst om met professionals en niet-professionals na te denken over hoe het anders kan. En hoe we een overheid krijgen die weer werkt voor iedereen.

Ken jij niet-D66 leden of professionals die graag zouden deelnemen? Nodig ze dan vooral uit! 

Je kan je aanmelden door het formulier hieronder in te vullen. De link zal van te voren per mail worden gedeeld. Het evenement duurt van 20:00 uur tot 21:30 uur.

3 maart

20:00