Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Opening politiek seizoen

Volgt

Het nieuwe seizoen trappen we groots af! De gemeenteraadsverkiezingen van 2022  komen eraan en we presenteren het concept verkiezingsprogramma. En we mogen natuurlijk voor het eerst in anderhalf jaar weer met zijn allen een feestje ...

Het nieuwe seizoen trappen we groots af! De gemeenteraadsverkiezingen van 2022  komen eraan en we presenteren het concept verkiezingsprogramma. En we mogen natuurlijk voor het eerst in anderhalf jaar weer met zijn allen een feestje vieren! Dat gaan we met elkaar vieren dus. Ben jij er ook bij? Schrijf je nu alvast in en zorg voor een geldig toegangsbewijs via de CoronaCheck app.

Programma

We maken een dagvullend programma waarbij er voor elk wat wils te doen is. De belangrijkste locatie wordt De Moestuin (Laan van Maarschalkerweerd 2) waar het vanaf half 3 ‘s middags goed toeven is en waar je met je gezin ook prima terecht kan. Daarnaast organiseren we ‘s middags een aantal activiteiten en sessies op verschillende locaties.

Aan het einde van de middag treffen we elkaar allemaal bij de Moestuin voor de presentatie van het programma en een woord van onze nieuwe lijsttrekker en de voorzitter.

We borrelen met elkaar en daarna is er een gezonde en grotendeels vegetarische barbecue. We sluiten af met muziek in de kas. Rond negen uur is het programma afgelopen, maar aangezien er geen avondklok meer geldt kunnen we elders uiteraard doorgaan.

Aanmelding en kosten

We willen jullie vragen om je alvast aan te melden zodat we goed rekening kunnen houden met het aantal bezoekers. Je kan je alvast inschrijven via het formulier hieronder. Op een later moment volgt nadere informatie met ook opties om aan te geven dat je deelneemt aan programmaonderdelen en/of de BBQ.

De vereniging betaald de locatie, het eerste drankje en borrelhapjes. We maken een afspraak met De Moestuin voor een grotendeels vegetarische barbecue. De kosten voor de barbecue zullen rond de 25 euro pp liggen.

Ondersteuning kosten: wil je graag bij zijn, maar vormen de kosten voor een middag-activiteit of het eten een probleem laat het weten, dan bedenken we samen een oplossing. Stuur een mail naar Robert Landheer via r.landheer@d66utrecht.nl.

Aanmelding opening politiek seizoen

Naam(Vereist)
Ik ben er graag bij voor:(Vereist)
Ik wil graag
Ik weet nog
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Toegang alleen met de CoronaCheck app

Toegang tot de opening van het politiek seizoen kan alleen op basis van een geldig negatief testbewijs of vaccinatiebewijs in de CoronaCheck app. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk van jullie ontvangen op een veilige manier. Zorg dus voor een geldig bewijs en neem je ID mee. We controleren streng op het bewijs en geen geldig bewijs is dus geen toegang. Meer informatie over de app is hier te vinden.

Ideeën voor het programma?

We zijn nog op zoek naar tips voor leuke middag-activiteiten (werkbezoek, bezoek sociaal maatschappelijke locatie, sociale activiteit) en leuke muzikale invulling voor de borrel en na het avondeten. Zet je ideeen in het formulier of mail ze naar Gudo Borger via g.borger@d66utrecht.nl.

 

5 september

Volgt