Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Online Townhallmeeting – Sporten in een beweegvriendelijke stad: hoe ziet dat er in Utrecht uit in 2030 en wat is daarvoor nodig?

Zaterdag, 6 februari 2021 op Zoom

Utrecht kent veel sportverenigingen en er ontstaan steeds meer lokale initiatieven in de wijken. Hoe krijgen we iedereen in beweging tijdens en na corona en wat is daarvoor nodig? Praat mee!

Gezondheid en de rol van sport hierin speelt een belangrijke rol in het leven van veel Utrechters. De lockdown maakt ons er bewust van hoe fijn het is om te kunnen sporten en contact te hebben met anderen. Utrecht kent veel sportverenigingen en er ontstaan steeds meer lokale initiatieven in de wijken. Hoe krijgen we iedereen in beweging tijdens en na corona en wat is daarvoor nodig?

D66 organiseert daarom een online townhallmeeting over de beweegvriendelijke stad.  Onder andere Kandidaat kamerlid Jeanet van der Laan en gemeenteraadslid Has Bakker spreken met sportverenigingen, lokale sportinitiatiefnemers en inwoners van Utrecht om een concreet beeld te krijgen wat dit betekent voor Utrecht in 2030 en wat hiervoor nodig is. Denk aan de inrichting van de openbare ruimte, het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van sport in de stad, maar ook de toekomst van sportfaciliteiten.

Wil jij meepraten en meedoen? Meld je hier aan!

Aanmelden online townhallmeeting

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

6 februari

15:00 - 17:00