Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Nieuwjaarsreceptie

Zondag, 17 januari 2021 in Utrecht

Open jij samen met ons het nieuwe jaar? Doe mee met de digitale nieuwjaarsreceptie met diverse speeches, interessante subsessies en een speciaal borrelpakket!

Update 15 januari:

De bestellingen voor het borrelpakket zijn gesloten. Je kan je nog wel aanmelden voor de dag zelf via het formulier hieronder.

Update 16 januari:

De aanmelddeadline is verlopen. Tot zondag!

 

 

Samen openen we het nieuwe jaar!

Op zondag 17 januari willen we het nieuwe jaar feestelijk met jullie openen tijdens onze digitale nieuwjaarsreceptie.

We starten met diverse subsessies voor bijvoorbeeld nieuwe leden, over campagnevoeren in coronatijd en over woningbouw in Utrecht. Daarna blikken we vooruit op het nieuwe politieke jaar waarin de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart en de voorbereidingen op de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 centraal staan. We sluiten af met een digitale borrel en hebben een speciaal #supportourlocals borrelpakket voor jullie samengesteld.

Schrijf je snel in via het formulier onderaan deze pagina!

#supportourlocals borrelpakket

De Utrechtse horeca heeft het met sluitingen als gevolg van corona zwaar. Dus voor de nieuwjaarsreceptie bieden we jullie een #supportourlocals borrelpakket aan voor tijdens de digitale borrel in break-out rooms. Café de Zaak, Café Domkop, Café Kalff en Taplokaal Gist verzorgen het borrelpakket met ieder een drankje en wat borrelhapjes. De opbrengst gaat volledig naar deze vier cafés. Bestel jouw borrelpakket direct via het formulier hieronder.

Update 15 januari:

De bestellingen voor het borrelpakket zijn gesloten. Je kan je nog wel aanmelden voor de dag zelf via het formulier hieronder.

Programma:

  • 15:00 – 16:00 Subsessies
  • 16:00 – 16:45 Nieuwjaarsreceptie met speeches
  • 16:45 – 17:30 Digitale borrel in break out rooms

Subsessies

Vanaf 15:00u starten er vijf subsessies waar we in kleine groepjes aan de slag kunnen met de volgende onderwerpen:

  1. De groei van de stad: Hoe pakken we de opgaven voor de woningnood, voldoende werk en duurzaam vervoer aan? kunnen we ervoor zorgen dat Utrecht kan blijven groeien en toch de aangename stad blijft zoals we die nu kennen? Wat zijn de uitdagingen waar we tegen aanlopen en wat voor oplossingen kunnen we bedenken? Op welke plekken kunnen we (nog) bouwen, wat is daar voor nodig en wat is daarover nu afgesproken? Praat hier over mee met de werkgroep ruimtelijke ordening en raadsleden tijdens deze eerste bijeenkomst over de groei van de stad.
  2. Campagnevoeren in Leidsche Rijn:Voor de Tweede Kamerverkiezingen is er in Leidsche Rijn een actief campagneteam. In deze sessie vertellen zij meer over hun plannen.
  3. Nieuwe leden: We hebben ontzettend veel nieuwe leden mogen verwelkomen dit jaar. Wil je weten wat je als (nieuw) lid allemaal kan doen bij D66? Doe dan mee met deze sessie.
  4. Lokaal verkiezingsprogramma: In 2021 schrijven we een nieuw lokaal verkiezingsprogramma. Hoe gaan we dat doen? En hoe kun jij bijdragen aan dit programma. Doe mee met deze sessie en hoor er alles over.
  5. Meet & Greet met wethouder Eelco Eerenberg: Eelco is wethouder volksgezondheid, milieu, jeugd en stationsgebied. Tijdens deze sessie gaan we in gesprek met hem over onder andere al zijn werk om de coronacrisis in Utrecht aan te pakken.

Opening nieuwe jaar

Om 16:00 openen we feestelijk het nieuwe jaar met jullie. Afdelingsvoorzitter Tom Kunzler en fractievoorzitter Jony Ferket blikken vooruit. Daarnaast zal landelijk voorzitter Anne-Marie Spierings te gast zijn. Tot slot zal Sigrid Kaag vooruitblikken naar de Tweede Kamerverkiezingen.

Hierna sluiten we af met een borrel in break-out rooms  zodat je in kleine groepjes toch gezellig kan bijpraten (met een eventueel #supportourlocals borrelpakket).

Inschrijven

Ben je erbij? Schrijf je dan in via het formulier hieronder en ontvang van te voren een Zoom-link! Meld je uiterlijk 24 uur van te voren aan zodat we alle informatie tijdig kunnen versturen (deadline aanmelden is zaterdag 16 januari om 15:00)

17 januari

15:00 tot ongeveer 17:00

Online via Zoom