Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Nieuwjaarsreceptie D66 Utrecht

Zondag, 19 januari 2020 in Utrecht

We openen 2020 graag feestelijk met jullie! Komen jullie ook naar onze nieuwjaarsreceptie?

2020 is voor Utrecht een jaar om naar uit te kijken!  Dus luiden we 2020 graag bruisend met jullie in tijdens onze Nieuwjaarsborrel. Tijdens deze borrel neemt onze afdeling ook afscheid van Victor Everhardt die zich ruim 9 jaar ingezet heeft als wethouder voor onze stad! En we verwelkomen Eelco Eerenberg van harte in onze stad.

Onder andere Rob Jetten zal vanuit politiek Den Haag op bezoek komen. Zien we je bij de nieuwjaarsborrel? Uiteraard zijn geliefden, vrienden, familie en andere belangstellenden ook van harte welkom.

LE:EN heeft samen met de BIRD brouwerij een speciaal aanbod voor ons. We gaan groen het nieuwe jaar in. Je kunt de biertjes van BIRD drinken en voor iedere verkochte liter plant BIRD een boom. Meer informatie hierover is te vinden op https://birdbrewery.com/duurzaam/

Moment voor nieuwe leden om 15:00
Voorafgaand aan de receptie is er een kennismakingsmoment voor nieuwe leden of leden die actief willen worden in het nieuwe jaar. Dit onderdeel begint vanaf 15:00. Ben je lid, maar weet je nog niet goed wat je allemaal kunt doen binnen D66 kom dan langs voor een stoomcursus D66 Utrecht.  Begin januari krijgen nieuwe leden hier nog een aparte uitnodiging voor.

Wil je je alvast aanmelden voor het moment voor nieuwe leden? Stuur dan een bericht naar Adriette.

Datum: Zondag 19 januari 2019

Tijden

  • 15:00, nieuwe leden moment
  • 16:00, inloop nieuwjaarsreceptie
  • 16:45, start programma met fractievoorzitter Jony Ferket, Rob Jetten en afdelingsvoorzitter Roel Massselink met aansluitend borrel

Locatie: LE:EN, Heuveloord 140 te Utrecht

19 januari

16:00 (inloop)

LE:EN, Heuveloord 140 in Utrecht