Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Nieuwjaarsborrel D66 Utrecht

Zondag, 20 januari 2019 in Utrecht

Kom je met ons het nieuwe jaar inluiden?

Op zondag 20 januari luiden we samen met alle democraten het nieuwe jaar in bij restaurant Metro City Kitchen. Na een enorm druk jaar waarin de gemeenteraadsverkiezingen een prominente rol speelde, blikken we voor het nieuwe jaar vooruit op wat er allemaal komen gaat. Hierbij is er natuurlijk extra aandacht voor de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart en de Europees Parlementsverkiezingen op 23 mei.

Vanaf 16:00 trappen we samen met de lijsttrekkers voor de komende verkiezingen Marc de Droog (Provinciale Staten), Annelien Bredenoord (Eerste Kamer) en Sophie in ’t Veld (Europees Parlement) en met afdelingsvoorzitter Roel Masselink en fractievoorzitter Jony Ferket het nieuwe jaar af. We proosten graag tijdens de receptie met jullie op een mooi en succesvol 2019! Ook Matthijs Sienot (Tweede Kamerlid D66), raadsleden en wethouders zijn aanwezig. Natuurlijk zijn geliefden, familie en vrienden ook van harte welkom!

Nog nooit eerder langs geweest? Stuur ons dan even een bericht, dan verwelkomen we je graag.

Voorprogramma: Nieuwe leden

Kom je voor het eerst, en wil je graag vooraf even kennismaken? Tussen 14:00-14:30 uur geeft bestuurslid Charlotte Piekhaar voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie een korte introductie op D66 tijdens de nieuwe ledenbijeenkomst. Hierbij horen we ook graag van jou waar je interesses liggen. Laat je even weten of je daarbij bent door een mailtje te sturen naar c.piekhaar@d66utrecht.nl?

Voorprogramma: Over de streep vanaf 14:30

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie wordt het interactieve spel ‘Over de streep’ gespeeld. Aan de hand van verschillende stellingen uit het aankomende verkiezingsprogramma van D66 gaan deelnemers kijken wat ze nu eigenlijk zelf vinden van bepaalde onderwerpen. Op deze manier kan je als nieuw lid kennis maken met de verschillende aspecten binnen D66. Het is echter ook heel leuk om deel te nemen aan dit spel als je al langer lid bent. Je kunt op deze manier sparren met mensen anders tegen het onderwerp aankijken. Ook is dit een leuke activiteit om andere D66’ers te leren kennen en daarna samen het glas te heffen tijdens de nieuwjaarsborrel om 15:30 uur. Vragen of aanmelden? Stuur dan een mail naar c.piekhaar@d66utrecht.nl.

Datum: zondag 20 januari

Tijdstip: 14:00 (Inloop nieuwe leden) / 16:00 (Aanvang receptie) / 14:30 (aanvang Over de streep).

Locatie: Metro City Kitchen – Jaarbeursplein 15, 3521 AL Utrecht

20 januari

14:00 (Inloop nieuwe leden) / 16:00 (Aanvang receptie)

METRO CITY KITCHEN
Jaarbeursplein 15
3521 AL Utrecht