Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Masterclass – Introductie D66 Utrecht

4 november tot en met 20 november 2019 in Utrecht

Ben jij benieuwd naar D66, maar weet je niet precies wat het D66-gedachtegoed inhoudt?  En wil je meer over D66 als vereniging en de lokale afdeling in Utrecht weten? Wil je in gesprek met een volksvertegenwoordiger, het wetenschappelijk bureau en het bestuur? Dan is deze masterclass iets voor jou!

Dit najaar organiseert D66 Utrecht een driedelige masterclass gericht op de introductie van het sociaal-liberalisme en D66 (Utrecht) als vereniging. De reeks start op maandagavond 4 november en loopt tot woensdagavond 20 november. Tussendoor is het landelijk D66-congres op 9 november een optioneel onderdeel.

Programma (schatting tijd is 20:00 – 22:00)

  • Maandagavond 4 november: introductie sociaal-liberalisme;
  • Zaterdag 9 november: optioneel congresbezoek;
  • Dinsdagavond 12 november: politiek in Utrecht;
  • Woensdagavond 20 november: D66 Utrecht als brede vereniging.

Ben je geïnteresseerd?
De masterclass is toegankelijk voor zowel leden van D66 en de Jonge Democraten als voor niet-leden. Deelname kost €30,-. Er is ook een mogelijkheid om de training voor een gereduceerd tarief van 20 euro te volgen. Mocht de eigen bijdrage van 20 euro een te hoge drempel zijn om mee te doen en wil je dat wel heel graag. Neem dan contact op met het bestuur om te overleggen wat er mogelijk is. Meld je voor 25 oktober a.s. aan.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar masterclass@d66utrecht.nl.  Op een later moment komt er een directe inschrijflink met betalingsopties.

4 november - 20 november

20:00 - 22:00

Nader te bepalen