Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Masterclass Europese verkiezingen

Woensdag, 1 mei 2019 in Utrecht

Ben je geïnteresseerd in Europese politiek, of wil je er meer over weten? Dan is deze eendaagse masterclass wat voor jou!

Ben je geïnteresseerd in Europese politiek? Wil je meer weten waar D66 voor staat in Europa, ga jij in gesprek met een kandidaat van de Europese verkiezingslijst, en ben je benieuwd hoe het verkiezingsprogramma tot stand is gekomen? Dan is onze masterclass Europese verkiezingen iets voor jou!

Op woensdagavond 1 mei organiseren we een eenmalige bijeenkomst over de Europese politiek en verkiezingen van dit voorjaar. Samen met onder andere Felix Klos (D66-kandidaat Europa) en Susanne Dallinga (Permanente programma commissie) bespreken we de Europese politiek, de aanstaande verkiezingen en het verkiezingsprogramma van D66. We gaan hierbij in op wat ‘Europa’ voor ons betekent en wat D66 de komende jaren in het Europees parlement wil bereiken.

Ben je geïnteresseerd?

De locatie in Utrecht is buurthuis De Leeuw, Samuel van Houtenstraat 1. We beginnen om 19:30 (inloop vanaf 19:15) en eindigen rond 22:00. Aansluitend vindt een borrel plaats. De masterclass is toegankelijk voor zowel leden van D66 en de Jonge Democraten als voor niet-leden.  

Aanmelden kan al via een mail naar masterclass@d66utrecht.nl.  

1 mei

19:30 - 22:00

buurthuis De Leeuw, Samuel van Houtenstraat 1 te Utrecht