Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Kandidatenpresentatie

Woensdag, 13 oktober 2021 in Utrecht

Benieuwd naar de kandidaten die op de advieslijst staan voor D66 Utrecht? Kom naar of kijk digitaal naar de kandidatenpresentatie. Schrijf je snel in op deze pagina!

YouTube link: https://youtu.be/RKbwePl0Sbc

Tijden: 20:00 – 21:30 (inloop 19:30 uur)

Locatie: De Moestuin (Laan van Maarschalkerweerd 2, Utrecht) en digitaal via YouTube

Benieuwd naar de kandidaten die op de advieslijst staan voor D66 Utrecht? Kom naar of kijk digitaal naar de kandidatenpresentatie. Schrijf je snel in want het aantal fysieke plekken in de Moestuin is beperkt en de rest kan live meekijken via YouTube.

Tot en met 4 september konden leden zich aanmelden als kandidaat-raadslid. De hele maand september heeft de Lijstadviescommissie – bestaande uit Maarten Koning, Tom Kunzler en Melanie van der Horst – gesprekken gevoerd met kandidaten en daarop een lijstadvies uitgebracht.

De kandidaten op dat lijstadvies zullen zich middels een pitch kort presenteren aan de leden. Op 14 oktober zal de e-voting starten en kunnen alle leden stemmen over de advieslijst. Stemmen kan tot en met 26 oktober. Op 29 oktober wordt de definitieve lijst bekend gemaakt.

CoronaCheck app

Toegang tot de opening van de kandidatenpresentatie kan alleen op basis van een geldig negatief testbewijs of vaccinatiebewijs in de CoronaCheck app of door het meenemen van je gele boekje. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk van jullie ontvangen op een veilige manier. Zorg dus voor een geldig bewijs en neem je ID mee. We controleren streng op het bewijs en geen geldig bewijs is dus geen toegang. Meer informatie over de app is hier te vinden.

Aanmelden verplicht

Aanmelden is verplicht en kan middels het formulier hieronder. Let op: het aantal plaatsen in de Moestuin is gezien de coronaregels beperkt. Naar gelang het aantal kandidaten dat aanwezig zal zijn, zijn er ongeveer 20 tot 30 plekken voor andere aanwezigen. De rest kan digitaal meekijken via YouTube. Geef dus aan of je fysiek wil aansluiten of digitaal via YouTube wil meekijken. Op basis van het aantal beschikbare plekken zullen we de mensen die fysiek willen langskomen op basis van volgorde van aanmelding toelaten en informeren of ze daadwerkelijk naar De Moestuin kunnen komen.

13 oktober

20:00 - 21:30

Laan van Maarschalkerweerd 2, Utrecht