Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Hoe kan het drugsbeleid progressiever?

Woensdag, 12 mei 2021 via Zoom

De huidige drugsaanpak werkt niet. Niet voor onze gezondheid, niet voor onze veiligheid, en niet voor onze vrijheid. Het is tijd om het anders te gaan doen.

Daarom hebben D66-raadsleden Has Bakker en Maarten Koning het Utrechts Drugsmanifest geschreven. D66 Utrecht wil met een tienpuntenplan de stilstand doorbreken en lokaal het initiatief nemen voor een beter drugsbeleid.

Has Bakker en Maarten Koning willen het gesprek over het drugsbeleid graag aangaan. Hoe kijk jij tegen het vraagstuk aan? Wat zou de gemeente of de politie anders moeten doen? Op woensdag 12 mei organiseert D66 Utrecht daarom een online avond om  met bewoners, studenten en ondernemers in gesprek te gaan. Floor van Bakkum (Jellinek) is te gast als expert op dit onderwerp. Bakker en Koning gebruiken de opbrengsten van de avond ook wanneer zij dit onderwerp bespreken in de gemeenteraad.

De avond vindt plaats via Zoom. Inloop is vanaf 19.50 uur en we starten om 20.00 uur. De avond duurt tot 21.30 uur. Meld je aan via het formulier hieronder!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorbereiding is niet nodig maar het is natuurlijk wel leuk als je het Utrechts Drugsmanifest gelezen hebt. Deze kun je HIER vinden.

12 mei

20:00 uur

Digitaal via zoom