Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Els Borst Netwerk Utrecht thema-avond: Aanpak huiselijk geweld

Woensdag, 15 december 2021 digitaal

Tijdens deze thema-avond vertelt één van de medewerkers van Moviera over huiselijk geweld in Utrecht, een belangrijk onderwerp dat in alle lagen van de samenleving speelt. Wat zijn de cijfers voor Utrecht en hoe verhoudt zich dat tot de rest van Nederland, hoe herken je huiselijk geweld en wat kun je in verschillende situaties doen?

Moviera is een stichting die zich in Utrecht inzet voor de aanpak van huiselijk geweld. De stichting wil veiligheid in gezinnen en relaties duurzaam herstellen, kans op herhaling van geweld en misbruik verkleinen en werkt aan herstel om terugval te voorkomen. Tijdens deze thema-avond vertelt één van de medewerkers van Moviera over huiselijk geweld in Utrecht, een belangrijk onderwerp dat in alle lagen van de samenleving speelt. Wat zijn de cijfers voor Utrecht en hoe verhoudt zich dat tot de rest van Nederland, hoe herken je huiselijk geweld en wat kun je in verschillende situaties doen?

Tijdens de onlineavond (en erna) is het mogelijk om een bedrag te doneren aan Moviera. Zij zullen dit gebruiken om rondom kerst iets gezelligs voor hun cliënten te organiseren.

Daarnaast gaat Moviera binnenkort verhuizen naar een nieuwe locatie in Leidsche Rijn. Om te zorgen dat cliënten zich hier snel thuis voelen willen we spulletjes inzamelen die hierbij kunnen helpen. Specifiek is er behoefte aan planten, fotolijstjes en agenda’s om de vrouwen te helpen hun afspraken niet te vergeten. We zullen de donaties inzamelen tijdens de nieuwjaarsborrel.

Meld je hieronder (via het formulier) aan voor de informatieavond. We sturen je de zoomlink op 15 december in de loop van de dag. 

Thema avond huiselijk geweld

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

15 december

20:00 uur

Digitaal