Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D-Loquentia Najaar 2019

22 oktober tot en met 26 november 2019 in Utrecht

Heb jij er plezier in om andere mensen met goede argumenten te overtuigen? Of denk je juist dat jouw presentatievaardigheden nog beter kunnen? Dan is de debattraining van D-Loquentia Utrecht een laagdrempelige manier om je in deze vaardigheden verder te bekwamen!

Dit najaar organiseert D-Loquentia weer een debattrainingsreeks van 22 oktober t/m 26 november, iedere dinsdagavond om 19.30. Schrijf je dus nu! Deel het vooral ook met een vriend, kennis of collega die ook geïnteresseerd is, D66 lidmaatschap is geen vereiste.

Kosten en introductie-aanbieding

In de regel kost deelname aan D-Loquentia 66 euro. Er is ook een mogelijkheid om de training voor een gereduceerd tarief van 20 euro te volgen. Mocht de eigen bijdrage van 20 euro een te hoge drempel zijn om mee te doen en wil je dat wel heel graag. Neem dan contact op met het bestuur om te overleggen wat er mogelijk is.

We hebben daarnaast nu een speciale actie. Neem je een vriend(in), studiegenoot, familielid of kennis mee naar de D-Loquentia debattraining en is deze persoon (nog) geen lid van D66? Dan mag deze persoon gratis meedoen met D-Loquentia. Geef dit wel even door middel van een mail naar dloquentia@d66utrecht.nl door aan ons.

Aanmelden

Aanmelden en direct betalen voor D-Loquentia kan via deze pagina.

Vragen

Voor vragen kun je contact opnemen met dloquentia@d66utrecht.nl.

22 oktober - 26 november

19:30

Florin, Nobelstraat 2 te Utrecht