Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D-Loquentia Debattraining – Voorjaar 2019

Dinsdagen 9, 16, 30 april en 7, 14, 21 mei in Utrecht

Heb jij er plezier in om andere mensen met goede argumenten te overtuigen? Of denk je juist dat jouw presentatievaardigheden nog beter kunnen? Dan is de debattraining van D-Loquentia Utrecht een laagdrempelige manier om je in deze vaardigheden verder te bekwamen!

Dinsdag 9 april 2019 start D-Loquentia met een nieuw team de debattraining van het voorjaar 2019. In vijf avonden worden cursisten klaar gestoomd voor het slotdebat op 21 mei. Ter voorbereiding van het slotdebat worden de cursisten aan de hand van een aantal gewaardeerde debatspecialisten getraind in de fijne kneepjes van de retorica. Lijkt het je leuk om te leren debatteren of ken je mensen die deze cursus willen volgens? Aanmelden is mogelijk via de de ticketshop.

Tijdens zes interactieve dinsdagavonden in het centrum van Utrecht worden jou de  fijne kneepjes van het debatteren bijgebracht door een team van ervaren trainers. Tijdens deze avonden leer je jezelf nog overtuigender te presenteren, je argumenten  krachtig in stelling te brengen en het betoog van je tegenstander adequaat en vakkundig te tackelen. De trainingsreeks wordt afgesloten met een klein debattoernooi, waarbij  alle opgedane kennis en vaardigheden ingezet kunnen worden!

Voor slechts 66 euro kan je deelnemen. Voor voltijdstudenten is het mogelijk de training voor een gereduceerd tarief van 20 euro te volgen.

De trainingen beginnen om 19.30 uur en eindigen uiterlijk om 22:00 uur. Wacht niet te lang met inschrijven want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen. Voor vragen kun je contact opnemen met dloquentia@d66utrecht.nl.

Datum en tijd: Dinsdagen 9, 16, 30 april en 7, 14, 21 mei

Locatie: Florin, Nobelstraat 2 te Utrecht

Aanmelden en direct betalen: link

Mocht de eigen bijdrage een te hoge drempel zijn om mee te doen en wil je dat wel heel graag. Neem dan contact op met het bestuur via Tijs Heunks om te overleggen wat er mogelijk is.

9 april - 21 mei

19:30 - 22:00

Florin, Nobelstraat 2 te Utrecht