Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D-Café: Presentatie Kandidaten GR18

Woensdag, 27 september 2017 in Utrecht

Wil je kennis maken met de kandidaten voor onze lijst van de gemeenteraadsverkiezing 2018? Op deze bijzondere editie van het D-Café krijgen alle verkiesbare kandidaten de kans om zichzelf kort te presenteren en is er gelegenheid om ze vragen te stellen.

Bent u ook zo nieuwsgierig wie er namens D66 kandidaat zijn voor de kieslijst in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen 2018? Kom dan langs bij het bijzondere D-Café aanstaande woensdag 27 September. Want tijdens deze bijeenkomst zullen de kandidaten die op de lijst willen staan de kans krijgen zich te presenteren, en is er gelegenheid om met ze in gesprek te gaan.

Vanaf 19.45 uur ben je van harte welkom bij de Stadstuin. We beginnen het programma stipt om 20.00 uur. Nadat alle verkiesbare kandidaten zich hebben gepresenteerd zal er gelegenheid zijn om in een informele setting ze al je vragen te stellen.

Voorafgaand aan de bijeenkomst, uiterlijk op woensdagochtend 27 september om 9:00, wordt het lijstadvies op de website gepubliceerd.  Op donderdagochtend 28 september krijgen stemgerechtigde leden een mail van de AVC met een stemcode. Hiermee kan tot 11 oktober 23:59 gestemd worden voor de advieslijst. Mocht je deze mail niet ontvangen, controleer dan even je spam/reclame-folder. Alle verdere informatie hierover is te vinden op onze website.

Om jouw stem te bepalen is er de aankomende tijd nog een andere gelegenheid om kennis te maken met de kandidaten, namelijk tijdens een ‘meet en greet’ op het regiocongres van 30 september. Klik hier voor meer informatie en het aanmelden voor het regiocongres.

27 september

20:00

De Stadstuin, Europalaan 20 te Utrecht