Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Creative Commons Fotosafari Utrecht

Zondag, 13 augustus 2017 in Utrecht

Help je mee vrij gelicenseerde foto's te maken van Utrecht en Utrechters?

📷 Er zijn veel foto’s beschikbaar van onze mooie stad! Meestal zijn deze echter niet beschikbaar met een herbruikbare licentie. Helaas hebben we niet het budget om voor ieder beeld te betalen en zijn wij als politieke vereniging afhankelijk van onze vrijwilligers . We gebruiken zoveel mogelijk beelden die onder licenties zoals Creative Commons vrij gebruikt mogen worden. Met verkiezingen in aantocht is het fijn om mooie plaatjes van Utrecht en Utrechters te kunnen gebruiken ter illustratie van onze standpunten.

Daarom organiseert D66 Utrecht voor leden en eventuele andere geïnteresseerden op zondag 13 augustus een heuse fotosafari door onze stad. Dus ben je professioneel of voor de hobby fotograaf 📷? En wil je de mooie plekjes van Utrecht vastleggen op de camera en onder een herbruikbare Creative Commons licentie delen? Meld je dan aan via het formulier hieronder.

We starten om 12:00 met een Crash Course Fotografie gegeven door professioneel Creative Commons fotograaf en cameraman Sebastiaan ter Burg. We splitsen ons daarna op in groepjes en verkennen op deze manier de stad. Na afloop gaan we samen naborrelen en plaatsen we de foto’s onder CC-BY-SA licentie op Flickr.

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Foto: CC-BY-SA 3.0 Anefo, Collectie Nationaal Archief

13 augustus

12:00 - 18:00

We verzamelen om 12:00 in de Binnenstad (precieze locatie volgt) en sluiten af met een borrel