Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Bootcamp

Zaterdag, 15 mei 2021

Wil jij meer weten over het raadswerk of overweeg je om jezelf te kandideren? Kom erachter of het iets voor jou is tijdens de bootcamp! Tijdens vier bijeenkomsten worden verschillende thema's behandeld en gaan we in gesprek met experts.

Hoewel de Tweede Kamerverkiezingen eerst nog op de agenda staan, kijkt D66 Utrecht ook vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Deze zomer kan je je kandidaatstellen voor de gemeenteraad. Heb jij er altijd al van gedroomd om namens D66 gemeenteraadslid van Utrecht te worden? Of heeft het raadslidmaatschap je interesse, maar wil je eerst meer hierover weten en ontdekken of dit ambt iets voor jou is? Dan is deze intensieve masterclass, een ‘bootcamp’, iets voor jou!

Momenteel wordt hard gewerkt aan de definitieve invulling en planning van de bootcamp. Hieronder vind je alvast de belangrijkste informatie. We zullen deze informatie de komende maanden steeds verder aanvullen. Maar zoals bij alle evenementen in deze tijd, zijn we afhankelijk van de COVID-maatregelen. Mochten dingen (last minute) moeten veranderen, zullen we dit duidelijk communiceren.

Interesse? Kijk de pagina van de bootcamp voor meer informatie.

15 mei

Volgt