Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Amendementenschrijfavond verkiezingsprogramma D66 provincie Utrecht

Maandag, 5 november 2018 in Utrecht

Heb je een voorstel voor tekstwijziging voor het concept-verkiezingsprogramma van D66 provincie Utrecht? Kom dan naar onze amendementenschrijfavond.

Op 18 oktober is het concept-verkiezingsprogramma van D66 provincie Utrecht gepresenteerd. Leden kunnen daarvoor tot en met 15 november amendementen (tekstwijzigingen) indienen. Het programma en de amendementen worden besproken en vastgesteld op de Algemene Regiovergadering (ARV) van 22 november. Zet die datum dus alvast vast in je agenda. Op 5 november organiseren we een schrijfavond voor amendementen om je te helpen met het schrijven van een voorstel voor tekstwijziging en om genoeg steun te vinden.

De schrijfavond vindt plaats op het Stadskantoor van de gemeente Utrecht. De raadsfractie schuift ook aan. Neem voor eventuele vragen contact op met Jeroen van Houwelingen via j.vanhouwelingen@d66utrecht.nl.

Informatie van de regio over het indienen van Amendementen:

Amendementen en moties moeten uiterlijk 14 november 20.00 uur binnengekomen zijn bij secretaris Bob Duindam: secretaris@d66middennederland.nl

Voor de leden in de provincie Utrecht is er op 22 november van 19.30 tot 22.00 uur in de grote zaal van Buurtcentrum de Oase, Cartesiusweg 11, Utrecht regiovergadering. Op deze vergadering is het verkiezingsprogramma, het enige onderwerp en alleen leden uit Utrecht die contributie hebben betaald hebben stemrecht. Bij de entree zal uw stemrecht worden gecontroleerd.

Amendementen en moties moeten uiterlijk 15 november 20.00 uur binnengekomen zijn bij secretaris Bob Duindam: secretaris@d66middennederland.nl

 

5 november

19:30 - 22:00

Stadskantoor, Stadsplateau 1 te Utrecht