Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Algemene Afdelingsvergadering

Woensdag, 1 december 2021

Op woensdag 1 december organiseren we een Algemene Afdelingsvergadering (AAV) om onder andere de afdelingsbegroting van 2022 te bespreken en vast te stellen. Meld je aan op deze pagina.

Op woensdag 1 december organiseren we een Algemene Afdelingsvergadering (AAV) om onder andere de afdelingsbegroting van 2022 te bespreken en vast te stellen. Meld je aan op deze pagina.


Deadlines en procedures voor moties, amendementen en agendapunten

Wil je graag een motie of amendement indienen? Via deze link vind je een beknopte uitleg over hoe een motie er ongeveer uit zou moeten zien. Let erop dat een motie maximaal 300 woorden mag zijn. Informatie over het indienen van een amendement kan je hier vinden. Zoals hierboven beschreven roepen we jullie op alleen amendementen en moties in te dienen die verband houden met het concept-verkiezingsprogramma.

Wil je:

  • Een motie*) indienen;
  • Een amendement**) op een vergaderstuk indienen;
  • Een onderwerp op de agenda van de afdelingsvergadering plaatsen?

Houd dan rekening met de volgende deadlines en regels

  • vrijdag 26 november 2021, 23:59 uur, voor het indienen van jouw lokale motie*) of lokaal amendement (een voorstel om een tekst te wijzigen)  Een motie mag niet langer zijn dan 300 woorden in totaal. Een motie moet voorzien zijn van de (digitale) handtekening (en idealiter het lidmaatschapsnummer) van (inclusief indiener) tenminste 3 stemgerechtigde leden.

Ingediende moties/amendementen met het eventuele bestuursadvies publiceren we uiterlijk dinsdag 30 november 2021 op de website. Dit geldt ook voor de namen van de leden die zich kandidaat hebben gesteld voor één van de vacatures.

  • zondag 28 november 2021, 23:59 uur, voor het indienen van ‘actuele lokaal-politieke moties’. Voor het indienen van actuele lokaal-politieke moties gelden dezelfde voorwaarden ten aanzien van lengte en het aantal vereiste handtekeningen als voor een gewone motie. De actualiteit wordt mede bepaald aan de hand van de vraag of uitstel van behandeling tot een volgende AAV mogelijk of wenselijk is.

Ingediende actuele moties en amendementen/moties worden met het eventuele bestuursadvies uiterlijk op dinsdag 30 november 2021 gepubliceerd op de website.

  1. Wil je een agendapunt indienen? Dit kan tot en met zondag 14 november 23:59. Stuur jouw agendapunt naar bestuur@d66utrecht.nl. De definitieve agenda zal uiterlijk op 17 november om 20:00 uur hier worden gepubliceerd.

Je agendavoorstel, motie of amendement stuur je vóór de betreffende deadline per email naar bestuur@d66utrecht.nl. Heb je een vraag over de procedures, dan kun je die ook via dit e-mailadres stellen.

Ben je op zoek naar andere leden die willen helpen met moties/amendementen? Stuur ons dan ook een bericht op bestuur@d66utrecht.nl en we denken graag mee over hoe we je in contact kunnen brengen met andere leden, zeker nu er vanwege corona minder evenementen zijn.


Aanmelden AAV 1 december

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1 december

Volgt