Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Aftrap Politiek Seizoen

Zondag, 27 augustus 2017 in Utrecht

Kom met ons het glas heffen op een nieuw politiek seizoen en een fantastische start!

Op 27 augustus gaat het politieke seizoen van start! Tijdens deze dag zullen wij het het concept-verkiezingsprogramma voor de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 presenteren en bovendien geven we het interne startschot voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Programma

  • 15:00 -16:30 Side events (Campagne en Nieuwe Leden)
  • 16:30 – 17:00 Inloop
  • 17:00 – 18:00 Presentatie verkiezingsprogramma en aftrap campagne
  • 18:00 – 20:00 Borrel

De locatie is de Vechtclub XL. Kom met ons het glas heffen op een nieuw seizoen en een fantastische start!

Informatie over het Campagne side-event 

De Gemeenteraadsverkiezingen (maart) 2018 lijken nog ver weg maar de campagne machine draait alweer hard. We willen er met een knallende campagne voor zorgen dat D66 de grootste blijft in Utrecht. Iedereen kan bijdragen aan de campagne al vanaf een uurtje inzet ben je aan het helpen om ons gezamenlijke doel voor elkaar te krijgen. Er zijn veel verschillende manieren om je in te zetten, afhankelijk van waar je motivatie zit en waar je tijd voor hebt: een avond in het publiek van een debat met een Utrechts kandidaat raadslid? Een paar straten in jouw buurt van D66-flyers voorzien? Een huiskameravond organiseren?

Tijdens dit evenement gaan we je laten zien wat er allemaal mogelijk is om aan de campagne bij te dragen en leer je andere enthousiaste D66’ers kennen. En mocht je nou zelf nog een idee hebben voor de campagne dan horen we dat graag.

Vragen of aanmelden? Neem contact op met Madeleine en Caspar via Campagne@d66utrecht.nl

Nieuwe ledenbijeenkomst

Ben je nog niet zo lang lid? Of ben je al wat langer lid, maar wordt het tijd voor een hernieuwde kennismaking? Kom dan naar de kennismakingsavond op 27 augustus. Utrecht is één van de actiefste afdelingen van D66 met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen onze politieke vereniging. Je kan onder andere politiek inhoudelijk meedenken en trainingen en masterclasses volgen.

Tijdens deze bijeenkomst zal bestuurslid Milos Labovic vertellen en vragen beantwoorden over de lokale vereniging en D66 Utrecht. Verder zullen fractieleden en actieve leden vertellen over de vele mogelijkheden om actief te worden binnen de vereniging. Tijdens en na afloop is er volop gelegenheid om kennis te maken met de actieve en nieuwe leden. Aanmelden bij Milos Labovic, bestuurslid leden; m.labovic@d66utrecht.nl

27 augustus

15:00 - 20:00

Vechtclub XL
Europalaan 2B
3526 KS Utrecht