Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D-café – diversiteit en mensenrechten met Samira Rafaela

Woensdag, 14 juli 2021 digitaal

Meer informatie volgt

Woensdag 14 juli komt D66 Europarlementariër Samira Rafaela in gesprek met de D66 afdeling in Utrecht en iedereen die daar graag bij wil zijn.
In 2019 werd Samira Rafaela gekozen om de komende vijf jaar aan de slag te gaan in het Europees Parlement. Als een van de jongste leden van het Europees Parlement geeft ze een stem aan een nieuwe generatie Europeanen. Om samen te bouwen aan de toekomst van de Europese Unie. In het Europees Parlement houdt Samira Rafaela zich bezig met internationale handel, werkgelegenheid en sociale zaken, vrouwenrechten en gendergelijkheid, mensenrechten, de Landen en Gebieden Overzee, en discriminatie en racisme.
Een van de grootste uitdagingen als Europarlementariër is om de verbinding te leggen tussen de EU en Nederland, oftewel om Brussel dichterbij te brengen. Dit is een mooie uitdaging die Samira Rafaela graag aangaat. Daarom gaat ze graag in gesprek met D66 Utrecht om te horen wat er speelt en wat zij mee kan nemen in haar werk als Europarlementariër. Daarnaast zullen we tijdens de bijeenkomst ingaan op vier specifieke thema’s: kansengelijkheid, arbeidsparticipatie, quota’s, en klimaatbeleid met het oog op diversiteit.
Samira Rafaela ziet er naar uit om jullie te ontmoeten! Meld je aan via het formulier hieronder.

D-café - diversiteit en mensenrechten met Samira Rafaela (MEP)

Naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

14 juli

Volgt