Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Deze maand
 • 27 januari 20:00

  Els Borst Netwerk Utrecht: “Waarom Werken Vrouwen Niet?”

  Op 27 januari organiseert het Els Borst Netwerk Utrecht een online bijeenkomst over de serie ‘Waarom Werken Vrouwen Niet’ met serie maker Liesbeth Staats en gemeenteraadslid Anne-Marijke Podt. Wil je meepraten over de serie, over kinderopvang en vrouwen en (onbetaald) werk? Geef je dan op!

 • februari
 • 6 februari 15:00 - 17:00

  Online Townhallmeeting – Sporten in een beweegvriendelijke stad: hoe ziet dat er in Utrecht uit in 2030 en wat is daarvoor nodig?

  Utrecht kent veel sportverenigingen en er ontstaan steeds meer lokale initiatieven in de wijken. Hoe krijgen we iedereen in beweging tijdens en na corona en wat is daarvoor nodig? Praat mee!

 • 7 februari Gehele dag

  Heel Utrecht plogt

  Wil je ook op een praktische en concrete manier bijdragen aan het klimaat? We gaan Utrecht weer een stukje mooier maken door te ploggen!

 • 17 februari Volgt

  D66 Utrecht organiseert een drieluik over woningbouw en de groeiende stad #3

  D66 Utrecht organiseert een drieluik over woningbouw en de groeiende stad. De input nemen we mee naar gesprekken over de Ruimtelijke Strategie Utrecht en delen we met de Verkiezingsprogrammacommissie die het programma gaat schrijven voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

 • 24 februari 20:00

  Algemene Afdelingsvergadering

  Op woensdag 24 februari (vanaf 20:00) vindt de volgende digitale Algemene Afdelingsvergadering (AAV) plaats. De AAV zal vooral in het teken staan van de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Daarnaast zullen we jullie ook de jaarrekening 2020 ter vaststelling voorleggen.